Bulvár-celeb

2021.10.08. 06:20

Katalin egy hétezer forintos ruhában jelent meg – most mindenki ilyet akar

Katalin hercegné megjelenései napokig lázban tartják a világot. Ha egy bárki számára elérhető ruhát vesz fel, órák alatt szétkapkodják a boltokban a rajongók.

Britain's Catherine, Duchess of Cambridge reacts during her visit to University College London's Centre for Longitudinal Studies in London on October 5, 2021. - The Duchess visited University College London to meet with early years researchers and learn more about their new study, 'The Children of the 2020s', a new birth cohort study launching in England, which will track the development of children from the age of nine months to five years. (Photo by JUSTIN TALLIS / POOL / AFP)

Forrás: AFP / Justin Tallis

Fotó: AFP

Katalin hercegné a Londoni Egyetemen tett látogatást, amikor ismét csodásan elegáns volt.

Egy könnyű, tyúklábmintás ruhát vett fel. A divatlapok egyből kiszúrták, hogy nem egy márkás, tervezői darabról van szó, hanem egy tulajdonképpen filléres ruháról,

amit 7000 forintért árult a Zara.

Ez az az egyszerű ruha, ami mindenkit lenyűgözött
Fotó: AFP / Justin Tallis

 

Nem ez az első eset, amikor a hercegné egy egyszerű és olcsó ruhát választ egy eseményre. Ilyenkor a fotók megjelenése után órák alatt elfogy az aktuális darab, legyen az tornacipő, pulóver vagy ruha.

Persze azért nem kell megijedni, ezúttal is volt hercegnés kiegészítője is az öltözéknek. Az a gyémánt fülbevaló, amit a ruhához viselt Katalin, 1,5 millió forintot ér...

 

" data-instgrm-version="14">

 

View this post on Instagram

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!