Bulvár-celeb

2021.06.09. 08:50

Elképesztő! Egy év alatt 20 gyereke született a házaspárnak

A milliomos üzletember és felesége egy év alatt 20 gyermekes szülők lettek: béranyák hordták ki a gyermekeiket, és 16 dadájuk van, aki segít az ellátásukban.

Forrás: Instagram

Egy évvel ezelőtt Kristina Ozturk csupán egy gyermeket nevelt, azóta azonban már született 20. A 23 éves nő és milliomos üzletember férje béranyák segítségével duzzasztották fel a családjukat ilyen rövid idő alatt. Ez átszámítva több mint 53 millió forintnak megfelelő fontjukba került – írja a life.hu.

A kicsik ellátásában 16 dada segíti őket, akik összesen évente 23 millió forintba kerülnek. A 21 gyermekes anya nem is akar megállni ennyinél,

akár 100 gyereket is szívesen nevelne. Az orosz származású nő és a török üzletember mindketten nagy családról álmodtak, így amikor találkoztak, el is kezdték megvalósítani az álmaikat.

A nő elárulta, nincsenek unalmas napjai, és habár nem zárkózik el a terhességtől, egyelőre nem tervez szülni, hiszen 21 gyerekről kell gondoskodnia, akiknek a szükségletei hetente körülbelül 1,6 millió forintba kerülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!