nem viselte meg

2020.09.20. 09:09

Így néz ki Robert Pattinson a koronavírus-fertőzés után

Már nincs karanténban a színész, barátnőjével fotózták le Londonban.

US actor Robert Pattinson arrives at the Marrakech International Film festival, on November 30, 2018 in the city of Marrakesh (Photo by FADEL SENNA / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: FADEL SENNA

Két héttel ezelőtt több filmes portál is arról számolt be, hogy leálltak az új Batman-film felvételei, mivel az egyik stábtag megfertőződött a koronavírussal. Később a Vanity Fair megerősítette, hogy magát a főszereplőt, Robert Pattinsont diagnosztizálták a betegséggel – írja a hirado.hu.

Robot láthatóan nem igazán viselte meg a fertőzés, a Dailymail barátnőjével, Suki Waterhousszal kapta lencsevére a színészt Londonban. Ez ugye feltételezi, hogy a filmsztár már nem fertőz, kedvese is bátran nyomott puszit a szájára.

A hírek szerint így már a héten folytatódhat a Batman forgatása.

Egyre több híresség vállalja fel, hogy koronavírussal küzdöttek korábban. A Beckham házaspár után, Dwayne Johnson és Neil Patrick Harris családja is elkapta a betegséget és sikeresen fel is épültek belőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!