minden jót kíván

2020.08.19. 06:58

Laurence Fishburne-t kihagyják a Mátrix folytatásából

A Wachowski testvérek Mátrix-trilógiájának első részét több mint húsz éve mutatták be.

PASADENA, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JANUARY 08: Actor Laurence Fishburne arrives at ABC Television's TCA Winter Press Tour 2020 held at The Langham Huntington Hotel on January 8, 2020 in Pasadena, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP/Image Press Agency/NurPhoto

Fotó: Xavier Collin

Laurence Fishburne nem lesz benne a Mátrix folytatásában, abból az egyszerű okból, hogy nem keresték meg Morpheus szerepével – tudta meg a hirado.hu.

„Nem hívtak meg. Talán épp emiatt írok majd egy új színdarabot. Minden jót kívánok nekik. Remélem klassz lesz” – idézte a színészt a People magazin, aki azt is tudja, hogy vélhetően mindig is Morpheus karakterével fogják azonosítani, hisz ez a legikonikusabb szerepe.

A Wachowski testvérek Mátrix-trilógiájának első részét több mint húsz éve mutatták be. A kasszasikert 2003-ban további két folytatás – Mátrix – Újratöltve, Mátrix – Forradalmak – követte.

A trilógia főszereplői, Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss is visszatérnek az új filmben. Reeves az Empire-nek elárulta: elsősorban a kiváló forgatókönyv miatt vállalta el újra a szereplést.

Azt egyelőre sem a színészek, sem az alkotók nem árulták el, hogyan folytatódik 2022. április 1-én a trilógia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!