Jókívánság

2020.08.31. 07:18

Egy életre boldoggá tette privát üzenetével rajongóját Adele

Ritka, hogy egy világsztár reagál a közösségi oldalon kapott üzenetekre.

Adele brit énekes-dalszerző érkezik a Grammy-díjak 59. átadási ünnepségére a Los Angeles-i Staples Centerben 2017. február 12-én.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Paul Buck

Nem tudni, mi áll a háttérben, ugyanis az, hogy egy rajongó jókívánságokat fejez ki, és reménykedik, hogy kedvenc énekesének hátha megjelenik az új lemeze, abban az égvilágon semmi különös nincs.

Az, hogy betaggeli ehhez Adele hivatalos oldalát, abban sincs semmi furcsa. Az viszont már igencsak meglepő, hogy erre választ kap, méghozzá nem is akármilyet, ráadásul privátban írja a Hollywood Life cikke alapján a hirado.hu.

Megnéztem az oldaladat. És hát így a Covid idején igencsak sok örömet szereztél vele. Iszonyúan vicces vagy és jólesik, hogy várod az új lemezem. Éld továbbra is így az életed, mert ez is egyfajta pozitív ragályosság, amivel 'fertőzöd' a környezeted

írta privát üzenetben Adele, aki egy szívecskés emojival zárta le sorait.

A férfi ezután nem bírt magával, és csak utólag kérve engedélyt az énekesnőtől azonnal kiposztolta az üzenetet a Twitterre az alábbi szöveggel:

Adele, teljesen 'kész vagyok', remélem, nem gond, de világgá kellett kürtöljem az üzeneted.

Borítókép: Adele brit énekes-dalszerző érkezik a Grammy-díjak 59. átadási ünnepségére a Los Angeles-i Staples Centerben 2017. február 12-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!