nem unatkozik

2020.06.17. 21:05

Megan Fox még javában válik, de máris új párja van

Úgy tűnik, tíz év házasság után (vagy alatt) hamar újra rátalált a szerelem.

Actress Megan Fox is seen during the runway of the fashion show to show the collection Autumn/ Winter 2017 at Fashion Fest held at Fronton Mexico on September 07, 2017 in Mexico City, Mexico (Photo by Carlos Tischler/NurPhoto)

Forrás: NurPhoto/AFP

Fotó: Carlos Tischler

Mégis egy párt alkot Megan Fox és a rapper, Machine Gun Kelly – írja a Hirado.hu. Május közepén derült ki, hogy a színésznő és férje, Brian Austin Green külön utakon folytatja, ekkor merültek fel azok a pletykák, amelyek szerint a válás oka éppen az említett rapper, akivel a feleség feltűnően sok időt tölt együtt.

Megan Fox confirms her romance with Machine Gun Kelly as they hold hands and share a kiss... after her estranged husband Brian Austin Green stepped out with Courtney Stodden amid their splithttps://t.co/YlVfSK3sCg pic.twitter.com/RcNXSUtzTi

A dolgot néhány hete még azzal magyarázták, hogy Megan szerepel Kelly videoklipjében, a minap azonban már kézen fogva fotózták le őket, és egy csók is elcsattant közöttük – teszi hozzá a portál a Dailymail alapján. Hogy ez egyfajta önbeteljesítő jóslat-e vagy a románcot csak most merte felvállalni a pár, az nem tudható, mindenesetre, az exférjnek bizonyára nem esik jól, hogy alig 3 héttel a szakítás után gyermekei anyjának már új társa van.

Címkék#megan fox

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!