Különleges projekt

2020.05.23. 13:20

Együtt dolgozik Meryl Streep, Benedict Cumberbatch és Ryan Reynolds

Igazi sztárparádéval érkezik egy új sorozat.

Meryl Streep amerikai színésznő A Pentagon titkai (The Post) cimű filmjének európai bemutatóján Londonban 2018. január 10-én.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Neil Hall

Komoly sztárparádéval érkezik egy új audiosorozat, Meryl Streep, Benedict Cumberbatch, Ryan Reynolds és mások olvassák fel Roald Dahl egyik gyermekkönyvét írja az Origo.

Tízrészes audiováltozat készül Roald Dahl írása, a James és az óriásbarack alapján, a szereplőket a következő sztárok szólaltatják majd meg:

Meryl Streep, Cate Blanchett, Cara Delevingne, Mindy Kaling, Lupita Nyong'o, Benedict Cumberbatch, Ryan Reynolds, Liam Hemsworth, Chris Hemsworth.

A projekt mögött a Roald Dahl örökségét gondozó Roald Dahl Story Company áll, akik a megvalósítást a Hétköznapi vámpírok alkotójára, a Jojo Nyuszi-ért Oscar-díjjal is jutalmazott Taika Waititire bízták.

Borítókép: Meryl Streep amerikai színésznő A Pentagon titkai (The Post) cimű filmjének európai bemutatóján Londonban 2018. január 10-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!