lehet izgulni

2020.05.31. 12:00

Egy hónap múlva érkezik a Dark harmadik évada (videó)

Június 27-re tűzte műsorára a Netflix streaming szolgáltató nagy sikerű sorozatának a Darknak (Sötétség) harmadik, egyben utolsó évadának első epizódját.

Jasmin Tabatabai and Andreas Pietschmann arrive at the Europe Premiere of Netflix series 'Dark' in Berlin, Germany, 20 November 2017. Photo: Maurizio Gambarini/dpa

Forrás: AFP

Fotó: Maurizio Gambarini

A német-amerikai sci-fi, thriller az egyik legnépszerűbb sorozat a Netflix kínálatában. A rajongók nagy örömére pedig már elérhető az évad előzetese – írja a hirado.hu.

A Netflix első német nyelvű saját gyártású sorozata 2017. december 1-jén debütált, és már tavaly lehetett tudni, hogy a harmadik lesz az befejező évad, ami a rendezők szerint igazán őrületes lesz.

Akik nem ismerik a Sötétséget, azoknak arra érdemes felkészülni, hogy egy bonyolult és lebilincselő sztoriról van szó. A négy család több generáción átívelő története bővelkedik az elképesztő fordulatokban, és eközben rengeteg rejtélyre derül fény. A kritikák szerint a zsúfolt cselekményhalmazból nem egyszerű kihámozni az egyes szerepfejlődéseket.

Borítókép: Jasmin Tabatabai és Andreas Pietschmann

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!