The Call to Unite

2020.04.29. 07:58

Globális, 24 órás élő online műsort készít Oprah Winfrey

Több mint 200 művésszel, színésszel, közösségi vagy politikai vezetővel készít pénteken globális, 24 órás élő online műsort Oprah Winfrey.

US media executive and talk show host Oprah Winfrey waves as she arrives to the opening celebration of the Statue of Liberty Museum on Liberty Island at the Statue Cruises Terminal in Battery Park in New York on May 15, 2019. (Photo by Kena Betancur / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Kena Betancur

A The Call to Unite (Egységre hívás) című műsorban részt vesz többek között Jennifer Garner és Julia Roberts színésznő, Deepak Chopra amerikai-indiai író, Quincy Jones zenész és Rob Lowe színész is. A műsorban szereplők a járvány kihívásait szeretnék enyhíteni és beszélgetésekkel, előadásokkal vagy online kurzussal támogatni az embereket – írja a Hollywood Reporter online kiadása.

„Ma a világon emberek millió élnek egymástól izoláltan és a járvány miatt aggodalommal telve, nem találkozhatnak szeretteikkel, nem mehetnek dolgozni, vagy éppen azokat gyászolják, akiket elveszítettek. Mégis, a távolságtartás idejében milliók ragadják meg az alkalmat, hogy számtalan módon mutassanak szeretetet és támogatást egymás iránt. A The Call to Unite ezeknek az emberi megnyilvánulásoknak az ünneplése, arra szólítja fel a világot, hogy emeljük fel egymást a szükségnek ezen pillanatában. Szükségünk van egymásra, jobban, mint valaha” – áll az eseményt bemutató közleményben.

A sztárok közül mindenki más módon veszi ki részét a támogatásból, van, aki dalt ad elő, más saját történetéről mesél.

A résztvevők között lesz mások mellett Alanis Morissette énekesnő, Common rapper, Daniel Dae Kim és Martin Sheen színész, Eva Longoria színésznő, Josh Groban amerikai író-dalszerző, Naomi Campbell modell. Várhatóan részt vesz a műsorban George W. Bush, Martin Luther King III, Tim Shriver aktivista és Marie Kondo.

A nézők a szolgáltató partnereken keresztül adományozhatnak is: akár pénzzel, akár önkéntes munkával támogathatják a szükséget szenvedő családokat és közösségeket.

A helyi idő szerint pénteken este 8 órakor kezdődő műsort a unite.us weboldalon közvetítik élőben, valamint a GiveDirectly és Points of Light közösségi oldalain.

Borítókép: Oprah Winfrey 2019. május 15-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!