küzdelmes kezdetek

2020.01.07. 06:45

Kislányként dadogott, most sokak kedvenc színésznője

Emily Blunt kitartásának és tanárainak köszönheti, hogy ezt a hivatást választhatta.

Emily Blunt attends Variety's Power of Women: New York at Cipriani Wall Street on April 13, 2018 in New York City. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

Mindenki úgy tudja, hogy Emily Blunt Az ördög Pradát visel című filmmel robbant be a köztudatba, ahol a rettenetes magazinfőszerkesztőt alakító Meryl Streep asszisztensét alakította, a színésznő azonban másként emlékszik a küzdelmes kezdetekre – írja a hirado.hu.

Állítja,

első jelentős alakítását a 2004-es Szerelmem nyara (My Summe of Love) című angol drámában nyújtotta,

amely egy különös leszbikus kapcsolatot ábrázol. Blunt jól emlékezhet, hiszen a film számos jelentős díjat nyert, többek között a brit Oscarnak is becézett BAFTA-t. A pályakezdő színésznőt nem készítették fel a szerepre, mindent menet közben tanult meg, de az eredmény így is pazar lett.

Bluntról kislány korában senki meg nem mondta volna, hogy egyszer ünnepelt színésznő lesz, mert

félős volt és rettentően dadogott.

Kitartásának és tanárai lelkes munkájának köszönhetően azonban sikerült leküzdenie dadogását, és menet közben rájött, hogy mindenképpen színésznő szeretne lenni.

Hamarosan a Hang nélkül 2-ben láthatjuk Bluntot, amelyben a vak, de mindent halló szörnyek elől menekül immár egy csecsemővel gyarapodott családjával. A nemrég debütáló előzetesből kiderül, hogy a folytatásban bepillantást nyerhetünk a történet előzményeibe: felidézik az idegen lények inváziójának kezdetét, de pozitív fejlemény, hogy hőseink később olyan túlélőkkel találkoznak, akik új ellenállási stratégiákkal ismertetik meg őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!