túl a mélyponton

2020.01.12. 18:21

Jessica Biel láthatóan megbocsátott Justin Timberlake-nek

Ha megcsalni nem is csalta meg, de az énekes igen kellemetlen napokat okozott feleségének egy egyébként elkerülhető szituációval, amit lencsevégre kaptak.

US-OSCARS-ARRIVALS

Forrás: AFP

Fotó: VALERIE MACON

Közel két hónap telt el azóta, hogy könnyen félreérthető fotósorozat jelent meg Justin Timberlake-ről, és a Palmer című filmben vele együtt szereplő kolléganőjéről – írja a hirado.hu. A képeken az látszik, amint Alisha Wainwrigh Justin térdén pihenteti a kezét, sőt, olyan pillanat is van, amikor egymás kezét fogja a két színész. Közvetve persze Justin tudatta a sajtóval, hogy ártatlan dologról van szó, majd közösségi oldalán feleségétől is elnézést kért.

S bár a pár eddig is egységet képviselt, nyilvánosan most hétvégén látták őket ismét egymás társaságában. A The Sun fotói alapján barátaikkal töltöttek el együtt egy vacsorát a Los Angeles-i Bel-Air Hotelben. Egy szemtanú szerint nagyon úgy tűnik, hogy a pár túltette magát a mélyponton, melyért nagy részben a sajtó is felelős.

„Justin felesége hátát simogatta, és össze is bújtak. Jessica mindent megbocsájtott” – véleményezte a sztárpár testbeszédét egy másik éttermi vendég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!