Anyagi függetlenség

2020.01.16. 11:36

A Burger King állást ajánlott Harry hercegnek

A világhírű gyorsétteremlánc azért gondolt magára mint foglalkoztatóra, mert így Harrynek nem kell feladnia a koronáját.

Forrás: Instagram / Burger King

Fotó: Kiss Sándor

Miután robbant a bomba, hogy a hercegi pár külföldön szeretne letelepedni, azonnal állásajánlattal kereste meg a Burger King – írja a Bors.

A neten megosztott poszt szerint ebben a munkakörben Meghannek és Harrynek „nem kell feladniuk a koronájukat”. Ezzel a cég papírkoronájára utaltak, amelyet a vásárlók is magukon viselhetnek.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Burger King (@burgerking) által megosztott bejegyzés,

A Burger King hirdetésében részletesebb ajánlatot is tett a párnak:

„Sokakhoz hasonlóan lépjetek be ti is nálunk a munka világába! Azt már tudjátok, hogy a korona tökéletesen passzol hozzátok. A hercegi párként eltöltött annyi év után ideje, hogy úgy egyetek, mint a királyok.”

A cég egy másik üzlete azzal kereste meg a herceget, ha őket választja, akkor új koronát terveznek neki.

Burger King offers Harry and Meghan one of its 'crowns' https://t.co/4sm6KUmnMp pic.twitter.com/RICf2zQ7jD

— Creativity Editors (@creativitymag) " target="_blank" rel="noopener noreferrer">2020. január 14.

Amint ismert, a pár feladja a királyi családban betöltött szerepét, és anyagilag is függetlenedni szeretne. Ebben segítene a Burger King, hiszen a felhívásában azzal kecsegteti a herceget, hogy így megoldható a függetlenedés.

A hír hallatán kommentcunami árasztotta el a világhálót. Sokan még a világ legjobb vállalata díjat is felajánlanák a Burger Kingnek.

This is hilarious, but that's where we all had to start from in our independent life! 😂🤣https://t.co/hyZuvlw3Jw

Mielőtt komolyan vennénk az állásajánlatot, természetesen csak trollkodásról van szó. Hasonlót már több alkalommal elkövetett az étteremlánc korábban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!