egy rendezvényen járt

2019.12.21. 19:23

Hát persze, hogy Katy Perry is a Mikulás ölében landolt!

Csak azért nem volt talpig fehérben, mert a csizmája fekete volt.

Forrás: Shutterstock

A 35 éves amerikai énekesnő, Katy Perry a Los Angeles-i Boys and Girls Club partijára volt hivatalos, melyre egy szinte talpig fehér, csillogó szettet vett fel, egy színben hozzá passzoló ezüst cipővel – írja a Híradó.

A gyerekeknek rengeteg ajándékot hozott az Amazon internetes kereskedés jóvoltából, és amikor a mókára került a sor, ő sem maradt ki a vélhetően műhóval beterített rendezvényen. Miután elkészültek a marketingfotók a Mikulás combján ülve pózolva, becsatlakozott a gyerekek hógolyózásába, valamint még egy hócsúszkán is szánkózott egyet -számolt be róla a Dailymail.

Ekkorra azonban már féltette csodás ezüstcipőjét, és egy teljesen átlagosnak mondható, színében végképp nem harmonizáló fekete félcsizmát húzott fel.De ettől még nem haragszunk rá, hisz a szépséges Katy ragyogott, mint mindig. Az pedig kifejezetten kár, hogy nem tudtuk meg, ő vajon mit kért a fehérszakállútól karácsonyra…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!