karácsony

2019.12.14. 22:29

Ámulatba ejtő dekorációt kapott Erzsébet királynő otthona

A windsori kastély már teljes ünnepi pompájában díszeleg.

Britain's Queen Elizabeth II visits the new headquarters of the Royal Philatelic society in London on November 26, 2019. (Photo by Tolga Akmen / various sources / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Tolga Akmen

Viktoria királynő és férje, Albert herceg születésének 200. évfordulója alkalmából idén vörös bársonnyal és arany díszekkel dekorálták II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg otthonát, a Windsori kastélyt – számolt be róla az Expressre hivatkozva a hirado.hu.

A legszebb és leggrandiózusabb eleme az ünnepi dekorációnak ezúttal is a Szent György teremben felállított hat méter magas fenyő, melyet idén is a Windsor Great Parkból választottak. A tükrös,- és üvegdíszek, bársonyos gömbök fenségessé tették az egyébként is gyönyörű fenyőfát.

Egy másik 4,5 méter magas fát a Crimson teremben állítottak fel, mely az egyetlen olyan része a kastélynak, ami a téli időszakban várja a látogatókat. Míg az Oktogon ebédlő azokat az ajándékokat vonultatja fel, melyet Viktória és Albert egymásnak ajándékozott a windsori közös karácsonyok alkalmával.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!