sokan várják

2019.10.19. 16:04

Imádják a kritikusok Scorsese új Netflix-filmjét

A rendező gengszermozija nagyon jó kritikákat kapott.

Al Pacino (L), Martin Scorsese (C) and Robert De Niro attend The Irishman International Premiere and Closing Gala during the 63rd BFI London Film Festival at the Odeon Luxe Leicester Square on October 13, 2019 in London, England. (Photo by Alberto Pezzali/NurPhoto)

Forrás: AFP/NurPhoto

Fotó: Alberto Pezzali

A Robert De Niro, Al Pacino és Joe Pesci főszereplésével forgatott, Frank Sheeranról szóló maffiafilm szeptember 27-én mutatkozott be a New York-i Filmfesztiválon, november 1-től vetítik az észak-amerikai mozikban, és csak november 27-től lehet megtekinteni a streamingszolgáltatónál – írja az Origo.

A film egyik, nagy várakozást keltő különlegessége, hogy digitális látványeffektusok segítségével egyes jelenetekben Al Pacinót és De Nirót is évtizedekkel láttatja fiatalabbnak a valós koránál.

Borítókép: Robert De Niro, Martin Scorsese és Al Pacino (b-j) a film nemzetközi premierjén Londonban, 2019 október 13-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!