vissza az időben

2019.09.04. 10:25

Alig lehet majd ráismerni H. G. Wells klasszikusára

A Universal újjáéleszti ugyanis A Láthatatlan ember című filmet, melynek főszereplője a Szolgálólány meséje színésznője lesz.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Guillaume Horcajuelo

Végre nyilvános a készülő The Invisible Man szinopszisa, és annyira modern lett, hogy az eredeti regény szerzője, H. G. Wells sem ismerne rá. A klasszikus regényben és a belőle készült 1933-as filmben egy tudós felfedezi, hogyan válhat láthatatlanná. Csakhogy nem tud visszaváltozni, ezért hosszas őrlődés után bűnözésre adja a fejét, mielőtt megőrülne.

Az új változatnak azonban egy nő a főhőse, akit a Szolgálólány meséje című sorozat főszereplője, Elizabeth Moss alakít. A történetben Cecilia (Moss) bántalmazó kapcsolatban él egy milliárdos tudóssal (Oliver Jacson-Cohen). A tudós meghal, de Cecilia sejti, hogy igazából csak megrendezték a halálát. Ceciliának az lesz a mániája, hogy a férje láthatatlan emberként üldözi, és szeretteit is fenyegeti. Mivel a félelme megalapozott, a The Invisible Man izgalmas thrillernek ígérkezik.

A Universal stúdió új filmje a Universal Monsters Universe nevű sorozat újabb darabja, amellyel a stúdió harmincas évekbeli klasszikus szörnyfilmjeit élesztik újjá modern interpretációban. Legutóbb Tom Cruise vitte sikerre A múmiát a sorozat első részeként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!