a család fontosabb

2019.08.10. 12:42

Jennifer Garnert nem zavarja, hogy kevesebb lehetőséget kap

Mert a karrierjével a háta mögött már a szakma megbecsült művésznője, ami kárpótolja érte.

Forrás: AFP

Fotó: Dave Bedrosian

Jennifer Garner 25 éve a Hollywood egyik legfelkapottabb színésznője, mostanában azonban elkerülik azok a típusú szerepek, amik híressé tették őt. A színésznő most az InStyle magazinnak írt egy cikket arról, milyen érzés, hogy már nem ő a filmipar vonzó üdvöskéje.

A most 47 éves színésznő 15 évvel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy úgy érzi, az Alias sorozat, mely meghozta neki a nagy áttörést, olyan lehetőség volt, melynek kapcsán szinte mindent láthatott ebből az iparágból, most azonban már tudja, hogy csak a felszínt kapargatta.

Az olyan szerepek, mint a Hirtelen 30, az Electra, vagy a Daredevil, mind a “jó nő” karakterét erősítették, ez pedig arra késztette egyébként, hogy szünetet tartson, családot alapítson. Miután megszülettek a gyerekei ezek az ajánlatok már szemmel láthatóan elkerülik őt.

Jen azonban nem bánja, mert most már tudja, hogyha kap egy szerepajánlatot, az azért van, mert tényleg őt akarják, ami már a megbecsülést jelenti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!