szerepcsere

2019.06.25. 09:15

Több évtizedes tévhitet cáfolt meg Kevin Costner

Kiderült, hogy a Több mint testőr plakátján nem is Whitney Houstonnal szerepel.

Bodyguard The bodyguard 1992 Real Mick Jackson Whitney Houston Kevin Costner. Collection Christophel © Kasdan Pictures / Tig Productions

Forrás: AFP / Kasdan Pictures / Tig Production / Collection ChristopheL

Fotó: Collection Christophel

A romantikus filmek poszterei manapság már nem olyan átütő erejűek, azonban az 1992-es Több mint testőr plakátja nagy siker volt, annak ellenére is, hogy mint kiderült, a film női főszereplője, Whitney Houston nem is szerepel rajta. A promócióhoz kiválasztott képen az a jelenet látható, amelyen Rachel Marront (Houston) testőre (Costner) az ölében menekíti ki a koncertjén kitört zavargás miatt. Ez azonban csak a látszat – írja a hirado.hu.

„Igazából ő nem is Whitney. A forgatás után ő hazament, a fotón a dublőre látható, aki az arcát a vállamba temeti. Meg volt rémülve.

Emlékszem én választottam ki a képet, aztán átküldtem a Warner Brosnak, hogy ez legyen a plakát. Annyira hangulatos volt, semmi beállított, profi felvétel” – nyilatkozta Kevin az Entertainment Weeklynek.

A producereknek egyébként nem tetszett az ötlet, mivel nem volt látható rajta Whitney arca, így küldtek a színésznek öt másik opciót, végül azonban Kevin mindenkit meggyőzött.

Tagadhatatlan, hogy fantasztikus volt a kémia Costner és Houston között a filmvásznon, s bár románcról nem volt szó, közel kerültek egymáshoz. A színész beszédet is mondott a díva 2012-es temetésén.

Borítókép: Kevin Costner és Whitney Houston a Több mint testőr című filmben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!