egy musicalben szerepelnek

2019.06.27. 21:40

Ismét együtt forgat Meryl Streep és Nicole Kidman

Hollywood két Oscar-díjas csillaga a Netflix új filmjében kapott szerepet.

Actresses Meryl Streep (L) and Nicole Kidman (R) pose with their awards at the 60th Annual Golden Globe Awards 19 January 2003 in Beverly Hills, CA. Streep won for Best Performance by an Actress in a Supporting Role in a Motion Picture for "Adaptation" and Kidman won for Best Performance by an Actress in a Motion Picture-Drama for "The Hours." AFP PHOTO/Hector MATA (Photo by HECTOR MATA / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Oscar-díjas színésznők, Meryl Streep és Nicole Kidman főszereplésével készít filmet a Netflix a The Prom című Broadway-musicalből – írta a The Hollywood Reporter alapján a Híradó.

A musical Bob Martin és Chad Beguelin könyvén alapszik, mely egy indianai diáklányról szól, akinek megtiltják, hogy a párját elvigye a nagy iskolai táncos ünnepélyre, ezért egy csapat hollywoodi sztár ellátogat a kisvárosba, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon és saját megkopott hírnevét újrafényezze.

A filmben Streep a sztárok egyikét, Dee Dee Allent játssza, Kidman pedig Angie Dickinson veterán kórustagot. Felbukkan a vásznon Ariana Grande popsztár is. A musicalt Ryan Murphy, a Glee – Sztárok leszünk! című sorozat és az Ízek, imák szerelmek írója adaptálja filmre.

Nicole és Meryl az utóbbi hónapokban is együtt forgatott, mindketten szereplői a Hatalmas kis hazugságok című sorozat második évadának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!