izgalmas várakozás

2019.03.01. 15:35

Megérkezett a beharangozó a Négy esküvő és egy temetés folytatásához

A film eredeti szereplői invitálják az év esküvőjére a nézőket.

Forrás: YouTube

Tavaly decemberben jó hír érkezett a romantikus vígjátékok rajongóinak, ugyanis folytatás készül a Négy esküvő és egy temetés című filmhez. 2017-ben óriási sikert aratott az Igazából szerelem című romantikus film folytatása, a Red Nose Day Actually, mely bár csupán egy negyed órás rövidfilm, a kedvenc szereplőinkről így is megtudhattuk, mi is történt velük az első rész óta – írja a hirado.hu.

A Red Nose Day adománygyűjtő nap alkalmából, mellyel hátrányos helyzetű gyerekeket támogatnak, most Hugh Grant és Andie MacDowell kasszasikeréhez készül folytatás, melynek beharangozóját a minap tett közzé a BBC csatorna.

Az eredeti film alkotója, Richard Curtis írta ezúttal is forgatókönyvet, azt pedig már el is árulta a One Red Nose Day and a Wedding történetéről, hogy egy ötödik esküvőn játszódik majd, ahol persze semmi nem a tervek szerint alakul.

További meglepetés, hogy a Hugh-n és Andie-n kívül az összes szereplő, így Kristin Scott Thomas, John Hannah, Rowan Atkinson, David Haig, Sophie Thompson, James Fleet, David Bower, Robin McCaffrey, Anna Chancellor, Rupert Vansittart, Simon Kunz, Sara Crowe és Timothy Walker is visszatér. A premier március 15-én lesz.

A Négy esküvő és egy temetést anno röpke hat hét alatt forgatták le, a költsége pedig 3 millió font alatt volt. Sikere azonban világszerte elsöprő volt, összesen, 245.7 millió fontot hozott a stúdiónak, valamint Oscar-díjra is jelölték a Legjobb film és a Legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában.

Borítókép: jelenet az eredeti filmből

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!