További sikerekre vágyik

2019.02.28. 19:00

Idris Elba pályamódosítást tervez? (videó)

Az év legszemrevalóbb férfijának is választott filmszínész, a Drót című sorozat sztárja a hiphop felé kacsingat.

British director Idris Elba poses on the red carpet at the UK premiere of Yardie, in central London on August 21, 2018. (Photo by Anthony HARVEY / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Anthony HARVEY

Úgy tűnik, a Golden Globe-díjas Idris Elba új karrierbe kezd: a Bors Online cikke szerint rapperként szeretné meghódítani a közönséget.

A sztár Insta-oldalán már be is mutatott egy kis részletet új, Wiley-val, Sean Paillal és Stefflon Donnal közösen jegyzett dalából, amit hamarosan már teljes egészében is élvezhet a közönség. Annyi biztos: a színész követőinek tetszik a klip- és dalrészlet, ugyanis eddig bő kétmilliószor kattintottak rá – foglalja össze a Bors cikke.

Ami ebben nem újdonság, az az, hogy Elba nem először próbálja ki magát a zene területén, hiszen DJ-ként is dolgozik: DJ Big Driis néven pörgeti a lemezeket a fesztiválokon, emellett már korábban is feltűnt rapvideókban , a nemzetközi siker azonban egyelőre várat magára – áll a Bors cikkében.

Borítókép: Idris Elba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!