Nagy találkozás

2018.09.24. 15:17

Elütötte rajongóját Kutcher – mégis szent a béke köztük

Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

Forrás: Instagram

A színész későn vette észre az elé kerülő 19 éves fiút, aki szerencsére egy horzsolással a térdén megúszta az ütközést – olvasható a Lokál anyagában.

A cikk tanúsága szerint nemhogy nagy baj nem lett a közúti incidensből, hanem boldog sztárfotózásba torkollott a a nagy ijedtség.

Leo minden jel szerint még örült is a történteknek, mert így találkozhatott kedvencével, akit gyorsan le is vadászott egy sztárfotó erejéig.

„Elestem, aztán felpattantam, és akkor láttam meg, hogy ő az! Kiszállt a kocsiból és azonnal azt kérdezte, hogy jól vagyok-e, mire én azt feleltem, hogy naná, de te vagy Ashton Kutcher? Csinálunk egy közös képet?”

– idézte fel az esetet Leo, aki közösségi oldalára fel is töltötte a fotót.

Borítókép: az Instagramra felkerült fotó nem sokkal a nagy ijedtség után. Itt már szent a béke Ashton és Leo között. Mindenki mindent megúszott.

Forrás: Instagram / Lokal

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!