short treks

2018.07.23. 11:05

Újabb sorozattal folytatódik a Star Trek

A Star Trek sci-fi-széria négy rövid epizódból álló sorozattal folytatódik ősszel az amerikai CBS csatorna streaming szolgáltatásának programján.

Writer Alex Kurtzman arrives for the premiere of CBS's 'Star Trek: Discovery' at The Cinerama Dome in Hollywood, California on September 19, 2017. / AFP PHOTO / Mark RALSTON

Fotó: AFP

A Star Trek: Short Treks havi egy 10-15 perces epizóddal jelentkezik majd. Az egyes részek teljes, befejezett történetet mesélnek el – jelentette be a CBS a San Diegó-i Comic-Con szórakoztatóipari vásáron.

A rövid részek kapcsolódnak majd a tavaly kezdődött Star Trek: Discovery tévésorozathoz, amelynek készül már a második évada – mondta el Alex Kurtzman, a sorozat társ-alkotója és executive producere.

Az Enterprise csillaghajó kalandjairól szóló eredeti Star Trek-sorozat 1966-ban debütált az amerikai televízióban. A sorozat alkotója a néhai Gene Roddenberry volt, James Kirk kapitányt William Shatner, vulkáni első tisztjét, Spockot Leonard Nimoy játszotta. A sorozatot számos további tévészéria és film követte.

A CBS júniusban jelentette be, hogy a Star Trek-sztori újabb sorozatokkal, minisorozatokkal és animációval bővül a Kurtzmannal kötött produkciós szerződés keretében.

Itt pedig a Discovery új évadának trailere:

Borítókép: Alex Kurtzman a Star Trek: Discovery bemutatóján

AFP PHOTO / Mark Ralston

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!