Kultúra

2015.08.20. 13:44

Költöznek az ünnep délutáni eseményei

A Csabagyöngyébe költöznek a csapadékos idő miatt az ünnep délutáni programjai. Az esőhelyszínnek köszönhetően azonban egyetlen előzetesen meghirdetett program sem marad el! (x)

BEOL

Mindez azt jelenti többek között, hogy a gyermekprogramok (játszóház, kézműves foglalkozások, varázsfotózás) és a nap második felének színpadi produkciói a kulturális központban lesznek megrendezve.

Így a Csabagyöngye Kulturális Központban tekinthetik meg az érdeklődők Farkasházi Réka és a Tintanyúl gyermekműsorát és ott kóstolhatják meg az idei Munkácsy-tortát is, amiből ezer szeletet osztanak szét.


A Csabagyöngyében lesz este fél héttől a békéscsabai Tabán Néptáncegyüttes műsora, majd 19 órai kezdettel Odett koncertje.


A főtérre kitelepült árusok mintegy fele marad a Szent István téren, a kisebb termékekkel rendelkező, standjukat könnyebben mozgató kereskedők, kézművesek pedig a kulturális központba húzódnak be.


Az este kilenc órai polgármesteri köszöntő, majd az azt követő Keresztes Ildikó koncert azonban a jelenlegi tervek szerint a főréten kerül megrendezésre! Ezekről a programelemekről, illetve a polgármesteri köszöntőt követő tűzijátékról a délután folyamán születik döntés.

A délutáni programokra ellátogatókat természetesen tájékoztatják az este menetéről, de a döntés megtalálható lesz a Csabagyöngye Kulturális Központ online felületein (honlap, Facebook, ">Twitter) is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!