Kultúra

2012.04.24. 19:53

Varga Viktor visszaszólt Puzsérnak

A Csillag születik szombati élő adásában húzta le az egykori induló, a békéscsabai Varga Viktor Lehet zöld az ég című számát Puzsér Róbert, a tehetségkutató zsűritagja. Varga Viktor ezt nem hagyta annyiban, visszavágott.

Ny. L.

— Bár a legjobb 72-ben bent volt Öcsi, azaz a kisebb fiunk, Valentin is, de a 12-es döntőbe nem jutott be — mondta Varga János művész-tanár, Viktor és Valentin édesapja.

— Ennek ellenére néztük a műsort, és amikor bemondták, hogy a két erdélyi fiú, Molnár Jocó és Vízi Imre Viktor dalát dolgozta fel és adja elő, nagyot dobbant a képernyő előtt a szívünk. Azonnal hívtam Viktort, hogy nézze a műsort. A két előadó arra épített, hogy a Lehet zöld az ég című sláger nézettsége eléri a 3,5 milliót, nagyon szeretik, aki csak elénekelte, sikert aratott vele, említhetem például Király L. Norbit.

Apa és fia egyszerre döbbent meg, amikor Puzsér Róbert porig alázta a csabai szerző-énekest, a két fiúnak pedig azt tanácsolta, ha már feldolgoznak valamit, nemes anyagból tegyék, ez a dal ugyanis nem szól semmiről, sekélyes és értelmetlen.

Varga Viktor visszavágott Puzsérnak, hogy „mi volt ez a pusztító alpáriság, amivel sárba tiporja a jót; a naivisztikus pompázatot megalázza; több millió ember vidámságát és hitét kérdőjelezi meg; gyalázatos szófirkálmányt fest egy olyan dalról, amelytől az emberek csak boldogságot kapnak, ha megszólal”.

— Örülök, hogy Viktor felvette a kesztyűt, és nem hagyja magát, saját fegyverét fordítja Puzsér ellen — magyarázta az édesapa, aki szerint Viktor gyerekkora óta jól fogalmaz, jól ír. Kíváncsi lesz majd élőben a párharcukra, amikor is Varga Viktor fellép a Csillag születikben, Puzsér Róbert pedig ott ül a zsűriben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!