Kultúra

2012.04.27. 18:24

Nyakigláb, Csupaháj, Málészáj és Kara Misa

Gyermekkora egyik meghatározó meséjét, „Nyakigláb, Csupaháj, Málészáj” történetét mondta el pénteken délután a gyerekeknek Kara Mihály, a Magna Cum Laude basszusgitárosa Mezőberényben, az Orlai Petrics Soma Kulturális Központ könyvtárában.

P. G.

 A „Mesélj nekem” elnevezésű rendezvénysorozat részeként a városba látogató kiváló zenész lapunknak elmondta, hogy maga is gyakran mesél három éves lányának, Dézinek. A kis hölgy elsősorban a Micimackóról szóló történeteket kedveli, de várhatóan hamarosan a magyar népmeséket is „leporolja” az édesapja.

A könyvtár kezdeményezésével kapcsolatban hangsúlyozta, jó ötletnek tartja a mesék népszerűsítését, és különösen szimpatikus számára, hogy a programba a családokat is igyekeznek bekapcsolni a szervezők.

A zenekarral kapcsolatban elárulta, hogy folytatódnak a turnék, minden jelentős fesztiválon részt vesznek, sőt novemberben az Egyesült Államokban a magyar heteken is fellépnek.

Címkék#Kara Misa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!