Kultúra

2012.03.29. 17:05

Hevesi Imre és Kara Misa is segíti Lilla gyógyulását

Jótékonysági estet szerveznek diáktársai, tanárai, illetve jelenlegi és egykori erkelesek Simonfi Lilla gyógykezelése javára.

BEOL

Mint arról korábban írtunk, Lilla kétéves koráig teljesen egészséges volt, aztán egy úgynevezett SMA III betegség miatt nem tudott többé lábra állni. Nagyon kedves, gyönyörű, vidám lány, mindenkihez van pár jó szava, és környezetére is nagyon pozitívan hat.

Beilleszkedett iskolájába. Hogy mit hoz számára az élet, nem lehet tudni. Nagyon szeretne kijutni Pekingbe, egy őssejt terápiára, aminek hatására javulhatnának az életkörülményei. Az álma az, hogy lábra állhasson. Ennek nagyon nagy ára van, 5 millió forint - írják a szervezők.
 
Az Erkel Ferenc Gimnázium tanárai, a diáktársai, erkelesek és volt erkelesek segíteni szeretnének neki, és ebben a városvezetés is melléjük állt. Egy jótékonysági estet szerveznek, melynek teljes bevétele Lilla kijutását szolgálná. Az esten egyrészt jelenlegi erkeles tanulók lépnek majd fel, akik önként jelentkeztek, mert segíteni szeretnének.

Másrészt szerették volna városi szintre – és még annál is tovább – emelni ezt a rendezvényt. Így az esten részt vesznek régi erkelesek is, akik mára már befutott és ismert személyiségek lettek, név szerint Beszterczey Attila, Hevesi Imre, Kara Mihály, Szabó Eszter és Kontor Tamás, Töreky Katalin.
 
Az est április 12-én este 6 órakor kezdődik majd a Gyulai Művelődési Házban. Mivel jótékonysági estről van szó, belépő helyett a pénzadományokat az előadás előtt a helyszínen fogadják. A cél az, hogy a fellépők minél nagyobb nézőközönség előtt adhassák elő műsorukat. Ezért minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak.
 
Lilla a következő számlaszámra várja a további támogatásokat: 11773339-00922010 (Közleménybe: Őssejt.) További információ: http://simonfililla.x10.bz/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!