Kultúra

2010.04.06. 15:18

Mazsorettekről rappelt MC Dc Mezőberényben

Barátnőjével látogatott el a hétvégi mezőberényi mazsorett versenyre Veres Robi, alias MC Dc. A Csillag Születik című műsorban megismert rapper terveiről, fellépéseiről és kedvenc filmjeiről is mesélt lapunknak.

P. G.

— A berényi program befejezéseként előadott produkciójával, a „mazsorett rappel” nagy örömet szerzett a verseny résztvevőinek. Viszont szinte mindenki azt találgatta, hogy minek köszönhető váratlan mezőberényi megjelenése?
— A barátnőm a hajdúszoboszlói mazsorett csapat egyik felkészítője, s azért jöttem én is Mezőberénybe, hogy vele együtt megnézzem a versenyt. A lányok remek teljesítményt nyújtottak, örömmel figyeltem a jobbnál jobb bemutatókat. A program végén előadott freestyle rapben pedig ezt igyekeztem is elmondani a résztvevőknek.

— Azt korábban olvashattuk, hogy Debrecenben ismerkedtek meg a barátnőjével. Mit érdemes még tudni a párjáról?
— Ha nem haragszik meg, nem szeretnék többet mondani kettőnkről. Még nem vagyunk túl régen együtt, s nagyon bízom benne, hogy jól alakul majd a kapcsolatunk. A magánéletemet viszont mindenképpen távol akarom tartani a médiától, a nyilvánosságtól. Nem igazán örülök, ha a sajtóban látom viszont, hogy mi történik a privát szférámban.

— Ezt megértjük. Az viszont nyílt titok, hogy rengeteg a fellépése. Még mindig rögtönöz a koncertjein?
— Nyolc éve foglalkozom a freestyle rappel. Sem korábban, sem mostanában nem készültem külön a fellépéseimre. Azt hiszem, hogy szerencsés adottságomnak köszönhetem a rögtönzés képességét. Annak ellenben kifejezetten örülök, hogy az emberek, a fiataloktól az idősekig jól fogadják, amit csinálok. Ez persze talán annak is köszönhető, hogy a szövegeim róluk és hozzájuk is szólnak. Egyébként valóban rengeteg helyre hívnak az üzleti rendezvényektől a falunapokon át egészen a diszkókig, én pedig minden helyen igyekszem valami speciálisan a rendezvényhez kapcsolódó elemet belecsempészni fellépéseimbe.

— Ezek után már csak félve kérdezzük, hogy jut-e ideje a hobbijaira.
— Lényegesen kevesebb, mint korábban, de azért még maradt szabadidőm. Ilyenkor szívesen nézek például filmeket, a Zongorista, az Élet Szép és Forrest Gump tartozik a nagy kedvenceim közé, de a dvd gyűjteményemben számos akciófilm is szerepel.

— Ha már a filmeket említette, úgy tudjuk, hamarosan Ön is egy történet hőse lehet...
— Valóban így van. A Macskafogó alkotói új rajzfilmet terveznek, amelynek én leszek az egyik főszereplője. Egy teljesen új kihívás vár tehát rám. Persze terveim vannak ezen kívül is bőven. Kifejezetten a gyerekeknek szeretnék egy hangos freestyle mesekönyvet kiadni. Emellett remélem, hogy 2011-ben megjelenhet az első CD lemezem. A szövegek freestyle stílusban szerepelnek majd az albumon, a refréneket pedig hazai előadók éneklik fel. Velük már a tárgyalások is elkezdődtek szerepvállalásukról.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!