Kultúra

2009.09.11. 15:15

Szabó Eszter esete a nagyáruház biztonsági őreivel

Biztonsági őrökkel gyűlt meg a baja Szabó Eszternek pénteken egy gyulai hipermarketben. Az énekesnő hajnali bevásárlásra indult, ám hamarosan igen kellemetlen szituációban találta magát.

BEOL

Az egykori megasztáros blogján ír péntek reggeli, eléggé kínosan végződő kalandjáról. Mint fogalmaz, háromkor kelt, kitakarította a fürdőszobát, majd arra gondolt, nem lábatlankodik és zajong tovább, hanem elmegy vásárolni. Miután megvett mindent, amire szüksége van, még korainak találta az időt, hát úgy döntött, hogy megnézi a kozmetikumokat – az nála úgyis legalább egy órába telik.

A nézelődés közben aztán nem várt fordulatot vett a Gyulán élő énekesnő bevásárlása. „Szaladt felém a teszkós kommandó-szakasz komplett éjjeli egysége, civil ruhás, egyenruhás, mindenféle. Az egyenruhás viszonylag kedves volt, és próbálta finomítani a szerintem nem kellemetlen szitut, a civil viszont kegyetlen nagy tahó volt. Előpakolt egy csomó cuccot, hogy azt vegyem meg. Hát mondom kedves, hogy így foglalkoznak velem, de nem veszem meg. De, mondja, vegyem meg, mert kipróbáltam, és az nem teszter”írja bejegyzésében az énekesnő.

Míg gyermekei és párja, Kontor Tamás az igazat álmodták otthon, Szabó Eszter az áruház biztonsági őreit győzködte, megmutatott mindent, amit kipróbált, s egy szemceruzát leszámítva mind teszter volt.

„Akkor azt azonnal vegyem meg, mondja. Hát mondom ember, épp azon vagyok, hogy megvegyem, de ha nem látom a színét, akkor engedelmeddel nemtom megvenni, de megveszem szívesen amúgy, mert pont tetszik” – folytatja a kellemetlen szituáció leírását.

A történet itt még közel sem ért véget, ugyanis – ahogyan az a blogon olvasható – az egyik biztonsági őr újabb portékával állt elő azt ordítva, hogy látta, amikor azt is kipróbálta. Az énekesnő higgadt válaszaival próbálta meggyőzni igazáról a biztonsági embert, aki a „visszavonulást” látva némileg lehiggadt, s útjára engedte a volt megasztárost.

„Aztán még sétáltam egy órát, a szakasz pedig ott várt a pénztárnál nyilván, hogy megveszem-e a cerkát, amit megígértem. Megvettem, de nagyon viccesen éreztem magam közben. Csak figyeltem, ki hogyan reagál, és mindenki rosszabbul volt nálam” – eleveníti fel, s osztja meg olvasóival a történteket Szabó Eszter.

A történet további részletei az énekesnő blogján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!