Kultúra

2009.08.12. 11:59

Miért akarta eltitkolni amerikai díját Kontor Tamás?

Lebukott az egykori megasztáros Kontor Tamás. Titkát párja, Szabó Eszter fedte fel: a zenész-énekes nem mondta el senkinek, hogy újabb dala kapott díjat a nemzetközi Song Of The Year dalversenyen.

BEOL

Kontor Tamás szerzeményeit korábban már kétszer is díjazták az amerikai központú nemzetközi versenyen, a Song Of The Year-en, melyre szövegírók, zeneszerzők és előadók nevezhetik be dalaikat. A zenész díjazott számai szintén egykori megasztáros párja, Szabó Eszter legújabb lemezére is felkerültek azóta. Az élet azonban nem állt meg, a Gyulán élő énekes újabb nótákat szerzett, s újabb nevezést küldött a versenyre, az eredmény viszont kedd estig titokban maradt.

„Hát ez az apagyerek lebukott! Elmentem a postára, majd amikor hazajöttem, épp akkor ugrott fel a rózsaszín laptopomtól. Aztán valami dolga akadt és, kiment, én meg nekiültem fészbukolni, mire megláttam, hogy lent egy ismeretlen ablak maradt nyitva” – elevenítette fel Tamás lebukásának pillanatait Szabó Eszter, aki először nemrég indult blogján közölte a nem mindennapi hírt rajongóikkal.

[caption id="" align="aligncenter" width="345"] Kontor Tamás
[/caption]

Mint fogalmaz, a megnyitva maradt ablak ismerős volt számára, ám megnézte alaposabban. Az angol nyelvű szöveget jobban elolvasva hamar kiderült számára, az a szóban forgó világverseny weboldala, melynek legfrissebb listáján ott szerepel Kontor Tamás neve is.

„Na, ő meg nem mondja el. Merthogy ez különdíj, és ő már múltkor benne volt a top5-ben, és akkor most szerinte ez a különdíj picit olyan, mintha visszalépés lenne. (…) Szóval egy nemzetközi világverseny újabb különdíja visszalépés volna? Hát, ígérem, gondolkodni fogok rajta…” – írja az énekesnő webnaplójában.

További érdekességek Szabó Eszter blogján...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!