Kultúra

2008.06.04. 13:30

Megyei pedagógusok munkáját jutalmazták

— Napjainkban már csak a pedagógusok hivatástudata tartja össze a recsegő-ropogó oktatási rendszert — hangsúlyozta köszöntő beszédében Szilágyi Róza a Pedagógus Szakszervezet (PSZ) megyei titkára. Szerdán a Békéscsabán, Fiume Hotel dísztermében 41 pedagógus és közoktatásban dolgozó vehetett át elismerést.

f. m.

Szlankó Erzsébet a PSZ alelnöke személyesen adja át az Országos Iroda által megítélt Eötvös József Arany emlékérmet Birtyik Mihálynak. A megyei ünnepségen az Eötvös József Emlékérem Arany fokozatát kapta Balogh Mihályné (Mezőberény), dr. Bodrogközy Zoltánné (Biharugra), Brandt Antalné (Elek), Pataki Lászlóné (Békés), Patkó Lajosné (Szarvas), Petrovszki Zoltán (Békéscsaba), Tóth János (Köröstarcsa) és Tóth Zoltánné (Lőkösháza).

Továbbá nyolcan vehették át az Eötvös József Emlékérem Ezüst Fokozatát, szintén nyolcan pedig a bronzot. A szakszervezet pedagógus napi ünnepségén hét pedagógus és iskolai dolgozó kapott oklevelet, Kreisz Ádámné leköszönt titkár pedig tárgyi jutalomban részesült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!