Koronavírus Békésben

2020.12.10. 18:20

A természetes maszkot erősítik a fürdővárosban

Hetven nehezebb helyzetben élő gyulai család 126 gyermekének biztosít a téli három hónapra elegendő C+D vitamin rágótablettát a Tick-Tack Bábszínház.

P. G.

Fotók: Bencsik Ádám

Fotó: BENCSIK ADAM

Az adományt Strausz Róbert igazgató adta át a helyi családsegítő központban csütörtökön. Mint elmondta, 12 éve minden esztendőben végeznek valamilyen gyermekeket segítő karitatív tevékenységet. Tavaly a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvánnyal volt közös projektjük, idén pedig úgy gondolták, hogy a gyermekek természetes maszkját, az immunrendszerüket próbálják erősíteni olyan családoknál, akik nem biztos, hogy meg tudnák vásárolni a vitaminkészítményeket.

Fotók: Bencsik Ádám

Schneider Katalin, a család- és gyermekjóléti központ intézményegység-vezetője elmondta, négy és tíz év közötti, hátrányos helyzetben élő gyermekek részesülnek a vitaminban. Kóté Anett, Kóté Attila és a gyerekek, Kevin és Szelina vették át elsőként a vitaminokat. Az anyuka elmondta, nagyon fontos nekik a srácok egészsége, ezért is örültek a vitaminoknak, amelyeket nem biztos, hogy egyébként meg tudnának venni.

Kóté Attila (apa), Kóté Anett (anya), Oláh Kevin, Oláh Szelina, Strausz Róbert és Schneider Katalin

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!