Fejlesztések

2022.11.05. 09:11

Eszközbeszerzések és felújítás is lesz az orosházi szakrendelőben

A Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet főigazgatójával, dr. Duray Gergővel egyeztetett nemrég Erdős Norbert országgyűlési képviselő két, több száz milliós, fontos fejlesztésről.

Cs. I.

Dr. Duray Gergővel egyeztetett Erdős Norbert

Forrás: Facebook

– A járóbetegellátás terén komoly fejlesztések kezdődnek Orosházán, hiszen a kórházban 295 millió forint pályázati forrásból hamarosan eszköz- és infrastruktúra-beszerzés valósul meg. Az akadálymentesítés, a vizesblokkok felújítása nagyban elősegítik a betegellátás biztonságosabbá tételét. Fontos azt is megemlíteni, hogy a fenntartási és üzemeltetési költségeket mindez nem emeli meg – írta közösségi oldalán a politikus. 

A megbeszélés után az Október 6. utcai nővérszálló épületében megtekintették a 350 millió forintos felújítást (megvalósul a lakószobák és a konyhák teljeskörű felújítása, korszerűsítik a villamos- és vízhálózatot, kicserélik a liftet, cserélik a közös helyiségek burkolatait, továbbá kiépítik a tűzjelző hálózatot; a szobaszám is növekszik).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!