Közélet

2016.11.06. 09:49

Továbbjutott a Békés megyei X-faktoros

Sikerrel vette az első kört, nem csak a zsűrit, de a közönséget is meggyőzte tehetségéről az X-Faktor kétegyházi versenyzője, Ónodi János.

Szabó György

Kis híján magára maradt a 25 éven felüliek kategóriájában az első élő show után az X-Faktor egyetlen Békés megyei versenyzője, Ónodi János. A kétegyházi fiatalember társai, azaz Gáspár Laci mentoráltjai közül ugyanis ő volt az egyedüli, aki biztosan továbbjutott a következő fordulóba.

A beérkezett nézői szavazatok alapján elsőként Balogh Eszternek kellett búcsúznia az X-Faktortól szombat este. János másik társa, Fejes Szandra és a Jaggers nevű zenekar párbajozni kényszerült. A párbajdalokat követően a mentorok úgy döntöttek, hogy a Jaggers számára is véget ért a 2016-os X-Faktor, vagyis Fejes Szandra végül újabb esélyt kapott arra, hogy bizonyíthasson.

A Békés megyei versenyző egyébként Gáspár Laci csapatából elsőként lépett színpadra, ahol Jason Mraz slágerét elénekelve végre kiderült róla, hogy a mélyebb tartományokban is tud énekelni, ezzel pedig a jelek szerint nem csupán a zsűrit – különösen a vele korábban meglehetősen kritikus Tóth Gabit – győzte meg tehetségéről, hanem a közönséget is.

Nem meglepő a hatalmas elszántság és teljesítmény, hiszen Ónodi János mögött hatalmas szurkolótábor állt, mely az elmúlt hetekben kovácsolódott össze. Családja, barátai, ismerősei, a kétegyháziak és szegediek néhány órával az élő show előtt egy hétperces videóüzenettel is meglepték, melyben támogatásukról biztosítják a fiatal énekest.

Az óriási összefogást bizonyítja, hogy még a polgármester is arra kérte a település lakosságát, hogy szavazzanak Ónodi Jánosra. "Kedves János! Én magam és a családom nagyon szurkolunk Neked. Ezen felül a település polgármestereként az egész nagyközség lakossága nevében kívánom, hogy sikerüljön továbbjutni. Szurkolunk érted mi, kétegyháziak és természetesen szavazunk is! Kérek minden kétegyházi lakost, ha teheti, szavazzon Ónodi Jánosra" – írta a Facebookon Kalcsó Istvánné.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!