Közélet

2015.04.08. 14:40

Támogatják a gyulai raliversenyt a DK-sok

A Demokratikus Koalíció gyulai szervezete a turizmus ágazatát erősítendő támogatná, hogy a város egy rangos raliversenynek adjon otthont.

P. G.

A Demokratikus Koalíció gyulai választókerületi szervezete érthetetlennek tartja, hogy az Együtt és az MSZP miért kifogásolja, hogy az önkormányzat támogatásával a város egy rangos raliversenynek adjon helyet – fogalmazott a DK szerdai sajtótájékoztatóján Leel-Őssy Gábor. A párt választókerületi elnöke elmondta, Gyulán a turizmus az egyik kitörési pont; ami az ágazatot segíti, azt ők is támogatják.

– Az Együtt és az MSZP véleménye nem a teljes baloldal álláspontja – hangsúlyozta ennek kapcsán Leel-Őssy Gábor, aki emlékeztetett arra, hogy az egykori szocialista városvezetés is támogatólag állt a verseny elődje mellé.


Lebenszky Attila ügyvezető alelnök javasolta, hogy az önkormányzat használja ki a vasárnapi nyitva tartás kapcsán rendelkezésre álló kiskaput.

– Egerben várhatóan éppen a napokban hoz döntést a testület, hogy az idegenforgalomra hivatkozva kezdeményezi a vasárnapi nyitva tartást. Gyulán is fontos szegmens a turizmus, és szükség lenne hasonlóra, ahogy a Balatonnál – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!