Közélet

2014.10.15. 13:04

Szarvas Péter: vegyék tudomásul, független vagyok!

Sajtóközleményben reagált a médiában elhangzottakra Békéscsaba új polgármestere, Szarvas Péter.

BEOL

Szarvas Péter

Fotó: Imre György

A lapunkhoz eljuttatott közleményében Szarvas Péter úgy fogalmaz, független, önálló polgármesterjelöltként indult és nyert Békéscsabán, az önkormányzati választáson, melyet - mint fogalmaz - 2014. augusztus 21-én, a kampány során már leszögezett.

A kampány során nem használtam semmilyen párt, így a Jobbik logóját sem, megjelenéseim önállóak voltak. Elhatárolódom minden más állítástól, kérem önöket, hogy függetlenségemet vegyék tudomásul és a jövőben e kérdéskört tekintsék lezártnak! - áll a közleményben.

Tényleg bevezetik a Csabakártyát

Fontos webcímhez jutott hozzá még a kampányidőszakban Szarvas Péter – hívta fel a figyelmet a HVG. A csabakártya.hu megvalósítását maga a polgármester jelentette be nemrég a Facebookon.

A HVG Tech rovata írt arról, hogy az új polgármester Facebookon azt közölte: a domaint elővigyázatosságból vette meg, és átadja a város tulajdonába.

Szerdán a délutáni órákban a HVG cikkét idézve maga Szarvas Péter a következőképpen reagált: – Mások is észrevették a csabakártya.hu domain birtoklásának jelentőségét. Nem csak megvásároltam és felajánlottam térítésmentesen a domaint a városnak, hanem a Csabakártyát be is fogjuk vezetni - írta Facebook-oldalán a megyeszékhely újdonsült polgármestere.

<!-- Szarvas Péter: vegyék tudomásul, független vagyok! Sajtóközleményben reagált a médiában elhangzottakra Békéscsaba új polgármestere, Szarvas Péter. Tényleg bevezetik a Csabakártyát Fontos webcímhez jutott hozzá még a kampányidőszakban Szarvas Péter – hívta fel a figyelmet a HVG. A csabakártya.hu megvalósítását maga a polgármester jelentette be nemrég a Facebookon.

A HVG Tech rovata írt arról, hogy az új polgármester Facebookon azt közölte: a domaint elővigyázatosságból vette meg, és átadja a város tulajdonába.

Szerdán a délutáni órákban a HVG cikkét idézve maga Szarvas Péter a következőképpen reagált: – Mások is észrevették a csabakártya.hu domain birtoklásának jelentőségét. Nem csak megvásároltam és felajánlottam térítésmentesen a domaint a városnak, hanem a Csabakártyát be is fogjuk vezetni - írta Facebook-oldalán a megyeszékhely újdonsült polgármestere. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!