Közélet

2014.10.03. 18:10

Átláthatóságot és nyitottságot ígérnek Békéscsabán

Gőgös Zoltán, az MSZP országos elnökhelyettese, Varga Zoltán, a szocialista párt megyei és Miklós Attila, az MSZP békéscsabai elnöke, valamint dr. Velkey Gábor, a demokratikus ellenzék csabai polgármesterjelöltje tartott pénteken sajtótájékoztatót Békéscsabán.

Ny. L.

Gőgös Zoltán kiemelte, a fejlesztési források zöme uniós, és ezek pártfüggetlen források. Vagyis nem pártos szlogenekkel, hanem jól megírt pályázatokkal, ehhez illően emberi, szakmai kvalitásokkal, tudással, felkészültséggel lehet ezeken részt venni. Ezért is tartja fontosnak, hogy egy közismert és elismert békéscsabai kutató-szociológus indul polgármesterjelöltként a baloldalon dr. Velkey Gábor személyében.

Dr. Velkey Gábor többek között az energiakorszerűsítést, a panelügy fejlesztését jelölte meg fontos feladatként Békéscsabán, szerinte így tartósan, fenntarthatóan és érdemben lehet a rezsit csökkenteni. Dr. Velkey Gábor kiemelte, a demokratikus ellenzék rendelkezik csak konkrét programmal Békéscsabát illetően a következő ciklusra.

Gőgös Zoltán kitért arra, dr. Velkey Gáborban régi barátját, képviselőtársát üdvözölheti, aki felkészült és tisztességes ember. Megbízhatóan képviselheti az átláthatóságot, a nyitottságot Békéscsabán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!