Közélet

2014.09.18. 16:45

Testületi ülés és fövénystrandi séta Szarvason

Költségvetés, hulladékgazdálkodás, környezetvédelem, a fürdő és a KOMÉP beszámolója is naprendre került csütörtökön, a szarvasi képviselő-testület ülésén.

Cs. I.

Az érdemi munka előtt azonban sétát tettek a képviselők a folyamatban lévő beruházás helyszínén. Meggyőződtek arról, hogy halad a LEADER-pályázaton nyert forrásból, 35 millió forintból megépülő fövenystrand. Ahogy Babák Mihály polgármester fogalmazott a bejáráson, ez egy régi vágya volt a szarvasiaknak. Ha elkészül, újabb közösségi terük lesz, vízparti.

A város újratelepítésének 292. évfordulóján kapott díszpolgári kitüntetést Domokos László, aki Szarvas és térsége választókörzetét 1998 és 2010 között négyszer is megválasztva képviselte országgyűlési képviselőként. Személyesen most vette át az elismerést. Farkas Zoltán, a Békés Megyei Közgyűlés elnöke megyei zászlóval érkezett a szarvasiakhoz, azt átadva köszönt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!