Közélet

2014.06.13. 10:14

Mit keresett Berki Krisztián a Viharsarokban?

Többen is látták csütörtökön Békéscsabán és Gyulán a bulvárhős Berki Krisztiánt. Utánajártunk, hogy mit csinált a Viharsarokban az egykori Fradi-vezér, az Édes élet szereplője.

BEOL

Többen keresték meg szerkesztőségünket azzal, hogy Békés megyében látták csütörtökön Berki Krisztiánt, később pedig a Facebookon is terjedni kezdtek olyan fotók, amelyek a celebet örökítették meg Békéscsabán, illetve Gyulán.

Megtudtuk, Berki Krisztián nem egyedül „kalandozott” a Viharsarokban: vele tartott békéscsabai barátja, Vozár Attila ultramaratonista futó és az Édes élet című TV2-es produkció stábja is.

[caption id="" align="aligncenter" width="350"] Úton Vozár Attilával (Forrás: Vozár Attila Facebook-oldala)
[/caption]

Berki programja igen sűrű volt: ejtőernyővel ugrott a békéscsabai reptéren, majd fagylaltot árult Gyulán, később markolóba ült és kiélte rombolási vágyait a megyeszékhelyen, egy ipartelepen.

[caption id="" align="aligncenter" width="360"] Békéscsabán rombolhatott (Forrás: Berki Krisztián Facebook-oldala)
[/caption]

A bulvárlapok gyakori szereplője ezt követően kilátogatott a Csabai Sörfesztiválra is, Békés megyei túrája pedig Gyulán zárult, az egyik étteremben nézte meg a világbajnokság első meccsét. Éjszaka, a nap lezárásaként már a budapesti filmgyárban forgattak vele interjút az Édes élethez.

[caption id="" align="aligncenter" width="360"] A gyulai étteremben (Forrás: a Várkonyi Bistro & Bar Facebook-oldala)
[/caption]

Információink szerint az ország közvéleményét alaposan megosztó celebnek bejött Békés megye, és már szombaton visszatér, hogy csülköt főzzön a csabai fesztiválon.

[caption id="" align="aligncenter" width="360"] Éjszaka már Budapesten forgatott (Forrás: Berki Krisztián Facebook-oldala)
[/caption]

 

Ön kedveli a celebet? Mit gondol róla? Látta esetleg Ön is tegnap, talán le is fotózta? Mondja el véleményét, küldje el fotóját Facebook-oldalunk ">kapcsolódó bejegyzésénél, ahol azt is elolvashatja, hogy mások mit gondolnak Berki Krisztiánról!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!