Közélet

2014.04.22. 16:01

Kalocsait hímez a börtönőrökkel szexelő S. Andrea

Több, gyilkosság miatt börtönben ülő nő munkája, hogy kalocsai mintás terítőket hímez büntetése alatt. A férjét felgyújtó, majd állítása szerint több börtönőrrel szexuális viszonyba keveredő S. Andrea is ilyen munkát kapott.

BEOL

– Nagyon ügyes, hogy kár lett volna a tehetségét elpazarolni arra, hogy munkaruhákat varrjon az üzemben – mondta lapunknak egy asszony, aki nemrég szabadult a fegyházból. S. Andrea így társaságban van, hiszen csakúgy, mint régen a fonókban, több jó kézügyességű elítélt ül a „hímzőszakkörben" - olvasható a Blikk honlapján

– A törvény alapján kötelező dolgozniuk a munkaképes elítélteknek, a munkadíjukból pedig hozzájárulnak eltartásukhoz – mondta Szalai Tímea, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának kommunikációs vezetője, aki a személyiségi jogok védelmére hivatkozva nem adhatott tájékoztatást S. Andreáról.

Mint megírtuk, a bírósági titkár férjét meggyilkoló Andreát 35 év fegyházra ítélték. A nő begyógyszerezte, megszurkálta, majd élve felgyújtotta férjét, aki válni akart.

S. Andrea nemrégiben ment újra férjhez a rácsok mögött. De ez a férfi volt az egyetlen a nő életében azóta, hogy börtönbe vonult, legalábbis az asszony így gondolta. Két gyulai fegyőrt mentettek fel, akiket Andrea azzal vádolt, hogy a tátikán keresztül létesítettek szerelmi légyottot. Majd két debreceni őrt is ugyanezért állítottak bíróság elé.

Új férje megtalálta a felmentést az asszony számára, hiszen a nő facebook oldalára a Stockholm-szindrómáról posztolt, vagyis azzal magyarázza felesége viselkedését, hogy a végsőkig próbál azonosulni fogvatartóival, így akarva túlélni a börtönéveket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!