Közélet

2013.11.15. 16:28

A megyei védelmi bizottság a téli felkészülésről

A napokban ülésezett a Békés Megyei Védelmi Bizottság, melyet követően a téli időjárással összefüggő feladatokról is szót ejtettek az érintett szervezetek.

L. B.

 A katasztrófavédelmen túl az áramszolgáltató, a földgázelosztó vállalat, a helyi közlekedési társaság és a honvédség munkatársa is tájékoztatást adott a felkészülés állásáról, a leglényegesebb aktuális feladatokról.

Matuska Zoltán, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság igazgatóhelyettese elmondta, rendkívül fontos az ügyeletek közötti megfelelő kapcsolattartás. Emellett kiemelt figyelmet kell fordítani az eszközök működőképességére, a tartalékok folyamatos biztosítására.

Minden döntésre jogosult szervezet munkatársa egyetértett, hogy folyamatosan figyelni kell a meteorológiai előrejelzéseket. A cél az, hogy mindenki a lehető leghatékonyabb munkát végezze rendkívüli téli időjárási körülmények között is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!