Közélet

2013.09.08. 13:11

Eltemették a múlt héten meggyilkolt fiatal nőt

Szombaton Békéscsabán polgári szertartás szerint kísérték utolsó útjára azt a helyi nőt, akit egy 20 éves férfi gyilkolt meg előző szombatra virradóra.

BEOL

A család, a barátok és az ismerősök előtt Tóth Zoltán polgári búcsúztató idézte fel S. Nikolett rövid életét. Elhangzott, hogy a lány a közelmúltban végzett fodrászként és nagy reményekkel tervezte a jövőt. Mi több, nővére közelgő esküvőjén koszorúslány lett volna - ez sem valósulhatott meg a tragédia miatt. A sors fintora, hogyabban a ruhában temették el, amelyet az esküvőn viselt volna.

"Hatalmas erő, küzdés, ez jellemezte. Nem ismert lehetetlent. De ha valakit megszeretett odaadott mindent, most elvették az életét értelmetlenül. Édesanyjával barátnők voltak. Olyan szoros kapcsolat amit csak a tragikus halál tudott kettészakítani. Ők ketten voltak egy egész ember, egy szív egy ember , amely egy dallamra dobogott .Most elveszítette a szíve felét" - hangzott el a búcsúztatóban.

"Egyszer megbízott valakiben, akiről azt gondolhatta, hogy érdemes rá. Most már tudjuk: megtévesztette! Az életébe került. Senki nem gondolta, hogy így lesz. Nagyon keveseknek nyitotta meg a szíve mélyét, most beengedett oda valakit. Félreismerte,becsapta, és kihasználta NIKIT. Az Ő tragikus halála üzenet. Üzenet a szülőknek, üzenet  az osztálytársaknak, nekünk itt maradottaknak" - hangzott el a meggyilkolt nő ravatalánál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!