Közélet

2013.03.13. 15:49

Ha beteg emberről van szó, megmozdul Békés megye

Súlyosan beteg olvasónk levélben mond köszönetet az őt segítő orvosoknak és jó szándékú embereknek.

BEOL

1996-óta beteg vagyok rákom, szívbetegségem es komoly mozgásszervi problémám van Most köszönetet szeretnék mondani azoknak,akik engem nagyon nagy mértékben segítettek és egy emberként mellém áltak.

Anyagi helyzetünk nagyon rossz, minden pénzünket elvitte a betegség, gyógyszerek, rezsi és hadd ne soroljam, de ezek az orvosok és emberek - ami a mai világban nagyon nagy szó - feltétel nélkül minden anyagi szolgáltatás nélkül segítettek.

Nagyon nagy fájdalmaim vannak, járni nem tudok hosszú távon, saját lakásomban börtönbe éreztem magam, nem tudtam emberek közé menni, azt gondoltam itt a vég, Orvosaim nagyon kedvesen és minden anyagi juttatás nélkül ebben segítettek, kaptam egy elektromos mopedet ami nagyon de nagyon megkönnyítette az életem Most szeretném a nagy nyilvánosság elé tárni,hogy igenis ha az ember beteg,van segítség orvosaim,és akik ezt intézték egy emberként sgítettek,és én itt szeretném  megköszönni mindazoknak aki ebben részt vettek.

Sajnos egy fillért adni nem tudtam, de őket nem a pénz érdekelte hanem én és az, hogy tudnának segíteni. Megköszönöm dr. Floszberger Péter főorvos úrnak, dr. Keresztes Attila főorvos úrnak, és még a biztató szavait
Nagygyörgy Évának, a hódmezővásárhelyi rehab vezetőjének, dr. Zalai Erzsébet főorvos asszonynak és nem utolsó sorban dr. Márki-Fejes László főorvos úrnak.

Önöket szeretném megkérni, ha lehetséges, tegyék ezt a cikket a főoldalra, hogy mindenki lássa,ha beteg emberről van szó, megmozdul Békés megye. Nekem ez nagyon nagy szó, mivel én már azt gondoltam, hogy itt a vége, de ez a dolog nekem nagyon nagy lökést adott, újraértékeltem az életem, és tudom járni az utam, azóta mióta megvan ez a mopedem ,nincs nap,hogy ne menjek el itthonról, tudok újra mosolyogni,kezd vissza térni az életkedvem

Bölcskei Klára

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!