Közélet

2013.03.07. 09:57

Bemutatkoznak a járási vezetők: Marosvölgyi Emese

A Békéscsabai Járási Hivatal vezetőjévé idén január elsejétől dr. Marosvölgyi Emesét nevezték ki.

M. P. M.

— Mindkét diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán szereztem, főiskolai végzettségemet munkaügyi kapcsolatok szakon, ezt követte a jogász szak elvégzése — tudtuk meg dr. Marosvölgyi Emesétől.

Elmondta, csaknem 15 éve dolgozik a közigazgatásban. Szakmai pályafutását eleddig a békéscsabai önkormányzatnál különböző szakterületeken töltötte.

— Szociális igazgatásban kezdtem ügyintézőként, majd személyzeti vezetői feladatokat láttam el, ezt követően okmányiroda-vezetőként dolgoztam, majd a járási hivatalvezetői kinevezésemet megelőző másfél évben önkormányzati projektekkel és vagyongazdálkodással foglalkozó csoportszervezetet vezettem. A megalakult járási hivatalok törzshivatalának feladatai közül nem volt ismeretlen számomra a szociális igazgatás, valamint az okmányiroda szakterülete.

A Békéscsabai Járási Hivatal illetékességi területébe kilenc település tartozik, lakosságszámát tekintve a megyében a legnagyobb, 85 ezer fő. Emellett a megyeszékhelyen bizonyos ügyekben országos illetékességgel látnak el feladatokat.

— Jelentős változás, hogy január 2-ától, az országban szinte az okmányirodák közül elsőként vállaltuk kollégáimmal az ügyfélfogadási idő kibővítését, így immár a hét minden munkanapján 8 órától 20 óráig várjuk az ügyeiket intézni érkezőket.

Dr. Marosvölgyi Emese vallja, az ügyfélkiszolgálás színvonalát, lehetőségeinek szélesítését állandóan fejleszteni kell.  Alapvető cél, hogy az ügyfelek elégedetten távozzanak ügyeik intézését követően, amelynek egyik mércéjeként egyetlen kérdést kell feltenni: ha magam lennék az ügyfél, elégedett lennék-e a szolgáltatással, az ügyintézéssel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!