Közélet

2013.01.18. 11:54

Fenyegetések miatt nyugalmazott egyenruhások vigyáznak Káslerékre

A Kúria január 15-ei döntése óta rendszeresen zaklatják BAÉSZ elnökét - erről Kásler Árpád saját weboldalán számolt be.

BEOL

Tíz éve soha nem kapcsoltam ki éjszakára a telefonomat, de mostanában ha próbálnak hívni már nem fog sikerülni. A zaklatások elkerülése végett kénytelen vagyok megtenni. Ezt nevezhetjük akár szakmai ártalomnak is, mert ha folyamatosan tyúkszemekre taposok, ez vele jár - írja a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete elnöke.

A bejegyzés szerint egy nyugalmazott egyenruhásokat tömörítő Szolgálat és Becsület elnevezésű szervezet felvállalta Kásler védelmét. "Kásler Árpádot és családját semmilyen nyílt vagy burkolt fenyegetés nem érheti: sem a civilizált világ bármely jogállamában, sem Magyarországon! Mindazonáltal egyesületünk több szolgálati járandóságos tagja személyes segítségét felajánlotta Kásler Árpádnak és családjának a nap 24 órájában, hogy nyugodtan tudjanak élni és a BAÉSZ elnöke nyugodtan tudja végezni a közösségi érdekvédő munkáját" - derül ki a szervezet közleményéből.

"Az is hírlik, hogy meg lesz bosszulva a lavina amit elindítottam, (pedig hol vagyunk még a javától, az majd csak eztán jön). Nos, ettől nyugodtan alszok. Vigyáz ránk a gondviselőnk, ez ilyen egyszerű, s ha netán a gondviselő elszunnyadna egy kis időre, akkor a tisztességes emberekre is számíthatok" - hangsúlyozza Kásler Árpád.

Mint arról a napokban írtunk, a Kúria (a volt Legfelsőbb Bíróság) felfüggesztette a Kásler Árpád és társa kontra OTP Bank és társa per tárgyában indított felülvizsgálati eljárását, és az Európai Unió Bíróságának előzetes döntéshozatali eljárását kezdeményezte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!