Közélet

2012.09.07. 18:14

Miről ír a szombati Hírlap?

Selejtezés után a régi számlát ne dobjuk kukába, kaotikus nyilatkozatpárbaj, olyan figyelmetlen a gyerekem.

BEOL

Selejtezés után a régi számlát ne dobjuk kukába
Lassan kiszorítanak a közüzemi számlák a lakásból. Évekkel ezelőtt a gázszolgáltatónk egyhavi díjat követelt rajtunk. Akkor az elkallódott csekk miatt a befizetés tényét csak nehezen tudtuk bizonyítani. Ezen okulva a feleségem azóta minden csekket és számlát eltesz – mondta olvasónk, aki arra kíváncsi, meddig ésszerű ezeket a dokumentumokat megőrizni?

Kaotikus nyilatkozatpárbaj
Megengedőbb álláspontot vett fel Orbán Viktor péntek reggeli rádióinterjújában az IMF-megállapodással kapcsolatban, miután csütörtöki merev elutasítására jelentősen gyengült a forint, és esett a tőzsde is. Eközben Rogán Antal is a Valutaalappal való egyetértést hangsúlyozta Sárváron. Az Európai Bizottság pénteken cáfolta, hogy a Magyar Nemzetben megjelent, az IMF-nek tulajdonított követeléslista hiteles lenne.

Olyan figyelmetlen a gyerekem
Megkezdődött az iskola, elkezdődnek a gondok. Zavar lehet a gyerekek beszédében, képességeiben és magatartásában is. A gyerek panaszkodik a tanárra, a szülő az iskolára – mindenki elégedetlen mindenkivel. Áldatlan helyzet. Pedig odafigyeléssel és némi belátással feloldhatók a bántó ellentétek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!