Közélet

2012.01.19. 15:07

Fidesz: rezzenéstelen arccal hazudik az orosházi MSZP

Meglehetősen éles hangvételű közleményben reagált az MSZP szerdai sajtótájékoztatóján elhangzottakra a Fidesz orosházi elnöksége.

BEOL

A szocialisták nem tanultak politikai megsemmisülésük okaiból és ugyanazzal a rezzenéstelen arccal hazudnak bele az emberek szemébe, amelyet már megszokhattunk 2002 és 2010 között - fogalmaz a Fidesz-közlemény reagálva a helyi MSZP tegnapi állításaira.

"Ha Fetser János nem távozna szünetben a munkahelyéről és lelkiismeretesen elvégezné a képviselői munkáját, esetleg elolvasná az előterjesztéseket, akkor nem állítana valótlanságokat és tudná, hogy az orosházi testület semmilyen, a lakosságot terhelő kedvezőtlen adóváltoztatást nem szavazott meg. Ha venné végre a fáradtságot, és fellapozná a város korábbi költségvetéseit, láthatná, hogy 2006 és 2010 között nagyságrendekkel csökkent az állami normatívák összege, így hazugság az is, hogy amíg ő volt a polgármester ugyanakkora költségvetéssel működhetett a város, mint 2011-ben" - írják az orosházi fideszesek.

- 2010-ben éppen egy orosházi miniszter, Varga Zoltán áldásos tevékenységének köszönhetően jutott 500 millió forinttal kevesebb Orosházára - folytatódik a lapunkhoz is eljuttatott közlemény, melynek aláírói azt is kifejtik, hogy szerintük a város adósságállománya töredéke az MSZP-s politikusok által hangoztatott nem valós mértékhez képest, igaz annak kialakulásában nem kis szerepe volt a "Fetser-féle politikai kampányberuházásoknak, valamint az állami elvonásoknak is".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!