Közélet
2011.06.01. 14:44
Farkas Zoltán gasztrokitüntetése
Magyar Gasztronómiáért Érdeméremmel tüntették ki a közelmúltban, a fővárosban Farkas Zoltánt.
L. B.
A megyei képviselő-testület elnöke a Magyar Gasztronómiai Szövetség elnökétől, Prohászka Bélától vehette át az elismerést, aki kiemelte, a megye felismerte a magyar gasztronómia népszerűsítésének fontosságát, és azt, hogy magyar alapanyagokat kell használni. A Békés Megyei Culinary Team szerepét is kiemelten kezeli.
— Békés megye számára a szakácsművészet fontos kitörési lehetőség, hiszen az itt élők vendégszeretetén túl kiváló alapanyagokkal, jellegzetes ízvilággal, minőségi ételekkel várunk minden hozzánk látogatót — fogalmazott Farkas Zoltán.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélreEzek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre