Közélet

2011.06.01. 15:50

Csak a pénz akadály, a munka nem

A csabacsűdi gyerekek a hagyományokhoz híven idén is petíciót nyújtottak át a polgármesternek a gyermeknapon. A településvezető szerint azokat a kéréseket, amelyek sok munkát, de csak kevés pénzt igényelnek, hamarosan teljesítik.

L. J.

A csabacsűdi gyerekek a hagyományokhoz híven idén is petíciót nyújtottak át a polgármesternek a gyermeknapon. A  kívánságlistában szerepelt többek között, hogy az önkormányzat újítsa fel a községi hirdetőtáblákat, helyezzenek el padokat az Alkotmány téren és szervezzenek egy ifjúsági klubot.

Az iskolára vonatkozó kéréseket is megfogalmaztak: alakítsanak ki az udvaron szalonnasütő helyet és szerezzenek be legalább egy digitális táblát. Az óhajok között szerepelt, hogy a sportversenyeken az iskola emblémájával ellátott pólókban vehessenek részt. Új sporteszközöket és egy iskolai gyakorlókertet is szeretnének a Trefort Ágoston Általános Iskola tanulói.

Molnár József, Csabacsűd polgármestere a petícióval kapcsolatban lapunknak elmondta: azokat a kéréseket, amelyek sok munkát, de csak kevés pénzt igényelnek, hamarosan teljesítik. Nehezebb azoknak az óhajoknak a valóra váltása, amelyekhez több pénzre van szükség, az önkormányzati kassza ugyanis meglehetősen szűkös.

Címkék#csabacsűd
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!