Közélet

2010.08.14. 07:25

Levetkőzött álprüdéria: szexshoptól a szexapartmanig

Nem mindennapi vállalkozásba fogott egy gyulai család, különleges szolgáltatásokat nyújtó Tantra Motelt nyitottak a városban. A változatosságot hozó intimitás mellett a diszkréció és a higiénia a két legfontosabb szempont. Manapság a szexshopokba is bátrabban benyitnak az emberek.

Ny. L. - Sz. Gy.

Az emberek többsége korábban leírt néhány kört egy-egy megyénkbeli szexshop környékén, mielőtt betértek volna. Ma is kevesebben vannak azok, akik úgy lépnek be, mint egy tejboltba, de oldódott a „ki láthat meg, mit szólnak hozzá?” felfogás. Amikor szétnéztünk az egyik csabai szexszaküzletben, éppen egy 50 év körüli hölgy nyitott be, és a lehető legtermészetesebb módon előadta, hogy vibrátort, síkosítót keres, tanácsot kért az eladótól.

— A legjobb, ha nevén nevezik a dolgokat, így könnyebb testre szabottan terméket ajánlani — ecsetelte Kovács Tamás, a szexshop alkalmazottja. — Egyre több házaspár jön be hozzánk, a szexuális életüket kívánják színesíteni, izgalmasabbá tenni a kiegészítőkkel. Rendszerint kedvező visszajelzések érkeznek. Vannak, akik a hálószobatitkaikat is megosztják velem, és tanácsot kérnek, milyen módon tudnának maguknak és partnerüknek is újat, meglepőt mutatni, nyújtani.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] A mindenttudó kéz
[/caption]

A legtöbben levetkőzték az álprűdséget, szemrebbenés nélkül leveszik a polcról a műpéniszt, ahogy az élelmiszerboltban a kenyeret. Miként az autóiparban, a szexpiacon is állandóan jönnek ki újdonságokkal a gyártók. Állítólag a NASA, az amerikai űrhajózási hivatal fejlesztette ki azt az anyagot, mely tapintásában teljesen megegyező az igazi férfiszerszámmal. Karvastagságú férfi műpénisz is kapható, a hossza alapján majdnem jó lenne görbebotnak. Veszik, viszik, ahogyan a zömében elemes vibrátorokat is szín, anyag szerint. Olyan méretű és csomagolású vibrátort is árusítanak, mely a női táskában jól megfér a rúzs és a parfüm mellett. Vannak külön csiklóizgatók, már tízprogramosat is árulnak.   

— A szexi fehérneműk, jelmezek egyre kelendőbbek ajándékba, legény- és leánybúcsúra a szőrmés bilincstől az erotikus kötényekig, a szexzsetonoktól a guminőig sok mindent vásárolnak — magyarázta Kovács Tamás. Az elefántfülű és ormányos férfitanga az előjáték előjátéka, levétele után jöhet az izgató, vérbőséget fokozó zselé vagy a korai magömléstől tartóknak a késleltető hatású péniszgyűrű. Nőknél kedveltek a gésa- és análgolyók, a vízalapú és gyümölcsízesítésű síkosítók. Az ajándéktárgyak között járva megállapítható, hogy a Mikulásnak nem csak puttonya van, a nyakkendő pedig végződhet női nemi szervben.

A csabai szexbolt tulajdonosa elmondta, aki már járt náluk, rendszerint újra betér, mert szeretkezni, szerelmeskedni mindenki szeret. Ha pedig magának és a partnerének is a lehető legnagyobb élvezetet akarja nyújtani, a változatosságot is szem előtt kell tartani, ehhez jók a kiegészítő eszközök.

Intim szaküzlet

Békéscsaba, Gyóni Géza u. 8-10.

Nyitva: hétfőtől-péntekig 10-18 óráig,

szombaton 9-13 óráig.

(x)

Jóval több embert érdekel a pornó, mint aki ezt be is vallja

A szexshopok létjogosultságát bizonyítja, hogy egyre több van belőlük, Békéscsabán nemrégiben is nyitottak egy újat.

Adam Wyler a művészneve annak a Békés megyei férfinak, aki az egyik legkeresettebb pornófilmrendező és -producer, filmjei keresettek külföldön is.
— Szereplőnek egyre többen jelentkeznek Békésből is — mondta a rendező. — Érdekli őket ez a világ, csak a pénzért nem lehet ezt csinálni. Más kérdés, aki több pénzt szeretne, az bevállal extrémebb dolgokat is. Az ilyen filmek és az igényes pornó iránt a legnagyobb a kereslet. A szép nőkhöz, a helyes és jól teljesítő férfiakhoz jó autók, igényes helyszínek társulnak.

Adam Wyler hangsúlyozta, a felnőttfilmekben szereplés nem összetévesztendő a prostitúcióval, előbbi legális, utóbbi tiltott tevékenység. A szereplők túlnyomó többsége a magánéletben teljesen normális szexuális életet él, és partnerük rendszerint profitál is az együttlétek során a filmes „gyakorlatból”.

— Az álprüdéria, sajnos, még jelen van hazánkban, főleg vidéken — ecsetelte a rendező. — Jóval több embert érdekel a pornó, mint aki ezt be is vallja. — Lényegében a lányok „adják el” a filmet, de még mindig több férfi, mint hölgy nézi a szexfilmeket. Az nálunk szóba sem jöhet, hogy kiskorúakkal forgassunk, perverz jeleneteket vegyünk fel. A pornóban is arra törekszünk, mint egy „rendes” játékfilmnél: legyen sztorija, díszlete, jól világítsuk, majd a felvételek után vágjuk meg.
Adam Wyler más filmeket is forgat, mivel azonban a pornóban több a pénz, most ezt kell csinálni. Nem tett le viszont arról, hogy filmes álmait megvalósítsa.

Intim Shop

Békéscsaba, Andrássy út 37-43.,

a Csaba Center III. emeletén.

Nyitva: hétfőtől-péntekig 10-18 óráig,

szombaton 10-14 óráig.

(x)

A szexturizmus szezonfüggetlen

A párok olyan erotikus élményeket szerezhetnek a gyulai motelben eltöltött pásztorórák alatt, melyek új színt vihetnek a párkapcsolatukba.

Gyulán, a várfürdőtől párszáz méterre, a néhány hete nyílt apartmanhoz érve látjuk, a házigazda Illich Zoltán és felesége, Anita nagy munkában van. A pár perccel korábbi futó zápor nyomait takarítják el a szépen gondozott kert sétányáról, illetve az egyszerre mediterrán és távol-keleti hangulatot sugárzó teraszról. Az első, különös benyomást a háttérből szóló német nyelvű rádióadás fűszerezi.

— Az átlagos, modern, négycsillagos szolgáltatásokat nyújtó szállodák között gyakorlatilag nincs különbség, csupán máshogy hirdetik magukat — mondja a férfi, aki 22 éve foglalkozik vendéglátással. Úgy véli, ma már csak minőségi extraszolgáltatásokkal, különlegességekkel lehet kitörni és hosszú távon fennmaradni. Fontos szempont az is, ha egy család kifejezetten a vendéglátásra alapozza megélhetését, nem lehet kiszolgáltatott időjárásnak, évszakoknak. A szexturizmus szezonfüggetlen — innen az egy hónapja működő motel ötlete.

Míg várunk, kisüt a nap, felszáradnak az esőfoltok, s befut Zoltán és Anita három gyermeke is. Kollégámmal meglepődünk, amikor a 17 éves kamaszlány, illetve 12 és 6 éves öccsei társaságában invitálnak minket túrára a négy apartmanból álló Tantra Motelben.

— Három gyerekkel is bátran és büszkén mertem „sexapartmanként” reklámozni — mondta a családapa, hangsúlyozva: nem azért hirdeti a motelt ilyen néven, mert itt minden apartmanhoz jár egy hölgy, hanem mert olyan bútorokkal, berendezési tárgyakkal van felszerelve, melyek a kapcsolatok, a házasélet felfrissítésére alkalmasak, illetve addig nem ismert élményeket kínálnak a pároknak.

Míg Zoltán motivációról, prűdségről és nyitottságról beszél, s az ízlésesen berendezett szobákat mutatja, kisfia a saját gyártású szexbútorokon mászókázik. A kapaszkodóval ellátott baldachin, a tantrafotel és számos más, speciális használatra kialakított tárgy mind a vendégek különleges igényeinek kielégítését, végső soron magát a kielégülést szolgálja.
Ahogyan lakosztályról lakosztályra járjuk be a motelt, kiderül, minden szoba mástól különleges.

Míg a szauna, a vendég által szabályozható színterápia és a gazdagon felszerelt bárhűtő visszatérő elem, az egyik szobában privát, ruhátlan wellness-t biztosító jakuzzi, szexhinta és táncpult, a másik, keleties hangulatúban sóterápiás fal és speciálisan klimatizált levegő, a harmadikban pedig egy óriási, leginkább nőgyógyászati vizsgálószékhez hasonló, ám annál nagyságrendekkel igényesebb, bőrborítású fotel fokozza a luxus és az erotika érzésének különös elegyét.

Az idősebb, könnyebben fáradó korosztály tagjaira gondolva egyébként elegáns sakk-készleteket is elhelyeztek a szobákban, hátha egy-egy aktus között pont egy-egy parti, vagy legalábbis az az alatt eltelt idő hoz feltöltődést a pároknak.

A lakosztályok egyikébe egy fejlett, három kamerából álló rendszert is beépítettek, melynek képét DVD-re írva haza is viheti a vendég.
— Az életnek sok olyan pillanata van, amit az emberek megörökítenek. A szerelem és az erotika van olyan fontos, hogy azt sok más emlékhez hasonlóan filmen is rögzíthessük — mondta Illich Zoltán. Mosolyogva hozzátette: 70 évesen felbecsülhetetlen érték lehet látni azt, hogy mit tudtunk mondjuk 40 éves korunkban.

TANTRA MOTEL****

Gyula, Mátyás kir. u. 14.

Tel.: 66/562-960.

Fax: 66/562-961.

Mobil: 20/529-1553.

tantra-motel.eu

(x)

<!-- Levetkőzött álprüdéria: szexshoptól a szexapartmanig Nem mindennapi vállalkozásba fogott egy gyulai család, különleges szolgáltatásokat nyújtó Tantra Motelt nyitottak a városban. A változatosságot hozó intimitás mellett a diszkréció és a higiénia a két legfontosabb szempont. Manapság a szexshopokba is bátrabban benyitnak az emberek. Ny. L. - Sz. Gy. Intim szaküzlet Békéscsaba, Gyóni Géza u. 8-10.

Nyitva: hétfőtől-péntekig 10-18 óráig,

szombaton 9-13 óráig.

(x) Intim Shop Békéscsaba, Andrássy út 37-43.,

a Csaba Center III. emeletén.

Nyitva: hétfőtől-péntekig 10-18 óráig,

szombaton 10-14 óráig.

(x) TANTRA MOTEL**** Gyula, Mátyás kir. u. 14.

Tel.: 66/562-960.

Fax: 66/562-961.

Mobil: 20/529-1553.

(x) A mindenttudó kéz -->

Címkék#Gyula
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!